- Editorial:
- PAGES EDITOR
- Any d'edició:
- 2002
- ISBN:
- 978-84-7935-961-4
- Pàgines:
- 224
- Col·lecció:
- VARIAS
EL GRAN LLIBRE DE LA FRUITA DOLÇA
CULTIU, HISTÒRIA I GASTRONOMIA
LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
Presentar un panorama de la nostra fruita dolça i, alhora, explicar quin ús se'n pot fer a la cuina. Aquests són els dos objectius de El gran llibre de la fruita dolça que el xef Josep Lladonosa i Giró ens ofereix al llarg d'aquestes pàgines. Parla, com a cuiner experimentat, de pomes, préssecs, peres, cireres, maduixes, prunes...Recorda de quina manera els cuiners medievals els utilitzaven als fogons, i alhora ens dóna la recepta exacta. A més, prepara més de cent plats -primers, segons i postres- on la fruita hi té un paper decisiu. Algunes receptes sorgides de la tradició culinària popular, altres pertanyen a l'escola més refinada de la cuina internacional i un tercer bloc neix del geni pràctic i reconegut d'un dels millors cuiners del nostre país.