
- Editorial:
- GRIJALBO
- Any d'edició:
- 2013
- Matèria
- llibres de cuina
- ISBN:
- 978-84-253-5054-2
- Pàgines:
- 192
PÀ
FET A CASA I AMB EL GUST DE SEMPRE
BARRIGA,XAVIER
Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs potser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics #un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada# i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.
Xavier Barriga, mestre flequer que combina el respecte per la tradició i una gran capacitat d'innovar, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.