0
PENEDES - GUIA DEL BUEN GOURMET

PENEDES - GUIA DEL BUEN GOURMET

MANEL Y VIDAL

12,95 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Editorial:
BONVIVANT
Any d'edició:
2004
ISBN:
978-84-96054-05-9
Pàgines:
136
Col·lecció:
VARIAS
12,95 €
IVA inclós
No disponible, consulti'ns
Afegir a favorits

La zona vinícola del Penedès es importante en el panorama nacional no sólo por la calidad de sus vinos sino también por su rol de impulsora de la enología española. Con el propósito de adaptarse a las exigencias del mercado internacional, el Penedès ha desarrollado una gran capacidad de asimilación de las nuevas tecnologías y se ha ubicado a la vanguardia en lo que respecta a los procesos de elaboración del vino. Del Penedès destacan los vinos de propiedad, es decir, los elaborados con uvas de viñas procedentes de cada explotación, ya que cada bodega suele tener grandes extensiones de viñedo que aseguran su producción y la calidad de sus vinos.

Articles relacionats

  • DESIG D'ARRELS
    DESIG D'ARRELS
    SARTON, MAY
    El 7 de juny del 1958, a l’edat de quaranta-sis anys, May Sarton va signar les escriptures d’una casa mig enrunada del segle XVIII, un graner i trenta-sis acres de terra a Nelson, un poblet de Nou Hampshire. Aquell dia, però, May Sarton també va trobar la resposta a una pregunta que l’havia acompanyada des de ben petita: «Si la “llar” pot...
    Disponibilitat inmediata

    20,95 €

  • CON EL AGUA AL CUELLO
    CON EL AGUA AL CUELLO
    ARBIDE AZA, HIBAI
    Las devoluciones en caliente, también llamadas pushbacks, se han convertido en un elemento central en la política migratoria griega y, por lo tanto, europea. Más de 100.000 personas han sido abandonadas a la deriva en mar abierto tras ser interceptadas en el mar cuando intentaban llegar a las islas griegas o después de haber alcanzado tierra firme. Esta práctica no solo vulnera...
    Disponibilitat inmediata

    22,00 €

  • LLIGAMS SALVATGES
    LLIGAMS SALVATGES
    CAMÓN, LAURA
    Quan els primers científics van començar a estudiar el comportament animal, no s’atrevien a parlar d’amistat. Tanmateix, a mesura que més investigacions amb animals es duien a terme, la comunitat científica es va adonar que no són tan diferents de nosaltres. Algunes espècies també fan amistats que poden durar una vida sencera. Els agrada passar temps junts, s&#...
    Disponibilitat inmediata

    18,50 €

  • BONA NIT, SIMÓ
    BONA NIT, SIMÓ
    ARRAZOLA, AMAIA / ARRAZOLA, AMAIA
    Quan arriba la nit, el ratpenat Melvin es posa molt trist. A ell la nit i la foscor no li agraden gens. Què pot fer el Simó per convèncer el Melvin que la nit és meravellosa? ...
    Disponibilitat inmediata

    16,50 €

  • DE LA GARROTXA A CAN PUTADES
    DE LA GARROTXA A CAN PUTADES
    CABRATOSA PONS, JOANA / JOU OLIVERAS, ONA / SIMON ASPARÓ, NÚRIA
    UN LLIBRE FRESC, AUTÈNTIC I PLE D'HUMOR SOBRE L'AMISTAT, LES XARXES SOCIALS I LES DIFICULTATS DE LA VIDA ADULTA, I MOLTES PUTADES. Quan aquestes tres amigues garrotxines es traslladaren a Barcelona per viure la somiada vida universitària, ni els passava pel cap acabar convertides en _influencers_ i sent companyes de feina. Però, entre vídeos d'humor i fotos amb mil _likes_, la ...
    Disponibilitat inmediata

    17,90 €

  • ESMORZAR DE FORQUILLA
    ESMORZAR DE FORQUILLA
    MOLINS RENTER, ALBERT
    UN ASSAIG SOBRE L'ESMORZAR DE FORQUILLA, AMB LES RECEPTES MÉS EMBLEMÀTIQUES I UN DIRECTORI DELS MILLORS BARS I RESTAURANTS PER GAUDIR-NE. En un moment en el qual les noves tendències gastronòmiques releguen la cuina catalana, l'esmorzar de forquilla es reivindica com l'àpat en què es defensa millor la nostra tradició culinària, convertit en un acte de resistència cultural. Un à...
    Disponibilitat inmediata

    18,50 €