
- Editorial:
- COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición:
- 2020
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-9034-980-9
- Páginas:
- 232
- Colección:
- EL CULLEROT
CAP I POTA
EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS
FÀBREGA COLOM, JAUME
Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.