
- Editorial:
- LA MAGRANA
- Año de edición:
- 2005
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-7871-432-2
- Páginas:
- 816
- Colección:
- ESPARVER
EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES AVIES
FABREGA JAUME
Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat
-amb les seves més de 1.500 receptes-, sinó també l¿únic que comprèn tots els ingredients, totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els diversos productes.
Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.