0
GRANS RECEPTES PER A CUINES PETITES

GRANS RECEPTES PER A CUINES PETITES

CARNICERO, MARTA

16,90 €
IVA incluido
Descatalogado
Editorial:
PLAZA Y JANES
Año de edición:
2013
Materia
Cuina -Gastronomia
ISBN:
978-84-01-38847-7
Páginas:
264
16,90 €
IVA incluido
Descatalogado
Añadir a favoritos

Tenir una cuina petita no vol dir que haguem de cuinar poc ni de menjar malament. #s innegable, per#, que hi ha receptes m#s adequades que d'altres: conv# que preparem els plats amb pocs ingredients, de manera senzilla i sense embrutar gaires estris.

En aquest llibre trobareu una bona colla de receptes d'aquesta mena. Tamb# hi trobareu algun plat un xic m#s labori#s, perqu# tenir una cuina petita no ha d'estar renyit amb all# que en diem fer un "extra" de tant en tant, si el plat s'ho val i disposem de temps i ganes.

Quan no tenim massa espai, l'organitzaci# #s fonamental. Per aix# Marta Carnicero proposa un ampli apartat dedicat a recursos per assortir la cuina i us ofereix un seguit de receptes de preparacions b#siques i vers#tils, moltes de les quals es poden elaborar amb antelaci# i conservar al frigor#fic o al congelador. Algunes de les receptes que presenta estan pensades per a una persona; d'altres, per a dues, i d'altres (les m#s festives, o m#s adequades per compartir o convidar) per a quatre comensals.



Delicioses receptes per menjar b#, de manera variada

i sense complicacions.

Artículos relacionados

  • COCINA Y VENCERÁS
    COCINA Y VENCERÁS
    DE JORGE, DAVID / BERASATEGUI, MARTÍN
    80 recetas para cocinar y vencer en cualquier circunstancia y ante cualquier apetito. Después del gran éxito de crítica y público de Pan comido (Debate, 2021) y Cocina sin vergüenza (Debate, 2020), vuelven Martín Berasategui y David de Jorge con nuevas y sabrosas recetas al alcance de todos. Cocina y vencerás reúne platos riquísimos, sencillos, populares y deliciosos, con el ca...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • COCINA DE AQUÍ PARA GENTE DE HOY
    COCINA DE AQUÍ PARA GENTE DE HOY
    LÓPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL
    Un libro original, rompedor y, ¡cómo no!, divertido sobre la cocina española puesta al día Cocina de aquí para gente de hoy es un recetario de comida española tradicional adaptada a las necesidades y tendencias de la actualidad. Incluye algunos platos muy populares de todas las regiones de España, pero incide sobre todo en especialidades poco conocidas fuera de sus lugares de o...
    Disponibilidad inmediata

    27,00 €

  • VERMUTS I BARBUTS
    VERMUTS I BARBUTS
    MINGUET, MAGDA
    Qui té bon paladar segur que té bon gust i bona conversa, oi? La Gemma està cansada de males cites. Les converses són molt fluixes i a sobre la porten a restaurants nefastos o, encara pitjor, a restaurants de cadena. Això ha de canviar. Per fer-ho, s'inventa una aplicació per poder triar el plat i no el tio: una app de cites a cegues gastronòmiques. A partir d'ara, si la cita é...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • LA CUINA DE LA CARXOFA
    LA CUINA DE LA CARXOFA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    «AQUEST LLIBRE ÉS EL CANT D’AMOR QUE LES NOSTRES CARXOFES NECESSITAVEN» Del pròleg de JULIÀ GUILLAMON La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l’any, quan se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l’alta gastronomia. Partint d’un i...
    Disponibilidad inmediata

    19,50 €

  • BAKE IT SIMPLE. EDICIÓN TAPA BLANDA
    BAKE IT SIMPLE. EDICIÓN TAPA BLANDA
    BALAGUER, ORIOL
    Las mejores recetas dulces de Oriol Balaguer para hacer en casa, tanto para expertos como aficionados.Aprende a preparar en casa las golosas especialidades que este reconocido chef pastelero ofrece en sus tiendas de culto en Barcelona y Madrid. Aquí encontrarás más de 50 recetas de bizcochos, galletas, postres, bombones y otros deliciosos dulces, acompañadas de técnicas y truco...
    Disponibilidad inmediata

    20,95 €

  • BAR ALEGRÍA
    BAR ALEGRÍA
    GARCÍA RAMÓN, TONI / ABELLÁN, TOMÁS
    Celebramos los 125 años de toda una institución gastronómica en Barcelona. Abierto desde 1899 y regentado desde hace más de un lustro por el chef Tomás Abellán, el Bar Alegría es una institución centenaria del buen comer en Barcelona. Su menú, sin huir del hogareño y reconfortante territorio propio de una casa de comidas, y con el producto como protagonista, es un cuidado y act...
    Disponibilidad inmediata

    25,90 €

Otros libros del autor

  • EL CIELO SEGUN GOOGLE
    EL CIELO SEGUN GOOGLE
    CARNICERO, MARTA
    La llegada a casa de Naïma, la niña que acaban de adoptar Júlia y Marcel, debía suponer el inicio de una vida familiar plena, pero la nueva situación a la que se enfrenta la pareja hará aflorar una realidad que se empeñaban en ignorar. «Si pensáramos que nos morimos poco a poco, un poquito cada día, procuraríamos centrarnos en lo que nos hace felices. A menudo nos queremos, y h...
    No disponible, consultenos

    14,00 €

  • FESTA A LA CUINA
    FESTA A LA CUINA
    CARNICERO, MARTA
    Cuinar és molt divertit i així és com ho hem de comunicar als més petits de la casa. A la cuina, els nens hi aprenen moltes coses, es fan més autònoms, guanyen autoestima, s'atreveixen a tastar nous aliments i, a més, s'entretenen...Festa a la cuina és un complet llibre de receptes a l'estil tradicional dirigit tant als més petits com als nois que ja poden fer els primers passo...
    Descatalogado

    16,90 €

  • MILLORS RECEPTES DE THERMOMIX
    MILLORS RECEPTES DE THERMOMIX
    CARNICERO, MARTA
    L'arribada del Thermomix a les cuines de tot el món ha significat tota una revolució dins el món dels fogons i aquest aparell s'ha convertit en una eina imprescindible per a molts.Inventat ara fa trenta anys, el Thermomix és un robot que, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi plats sans i apetitosos en poc temps i, el que és...
    No disponible, consultenos

    22,85 €

  • DEL CUSCUS AL SUSHI
    DEL CUSCUS AL SUSHI
    CARNICERO, MARTA
    Receptes d?arreu del món per viatjar sense sortir de casaFa uns quants anys, sushi, sashimi, tempura, wasabi eren paraules desconegudes per a molts. Avui, molta gent sap què són i els ha tastat: formen part de la gastronomia japonesa, que està de moda ...
    No disponible, consultenos

    23,90 €

  • COCINAR CON LA THERMOMIX
    COCINAR CON LA THERMOMIX
    CARNICERO, MARTA
    Libro de recetas para cocinar con la Thermomix. Incluye desde recetas sanas y ligeras para cada día hasta menús de fiesta, platos de pasta y pizzas, aperitivos y salsas y una gran variedad de postres? ...
    No disponible, consultenos

    21,95 €