- Editorial:
- PLAZA Y JANES
- Año de edición:
- 2013
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-01-38847-7
- Páginas:
- 264
GRANS RECEPTES PER A CUINES PETITES
CARNICERO, MARTA
Tenir una cuina petita no vol dir que haguem de cuinar poc ni de menjar malament. #s innegable, per#, que hi ha receptes m#s adequades que d'altres: conv# que preparem els plats amb pocs ingredients, de manera senzilla i sense embrutar gaires estris.
En aquest llibre trobareu una bona colla de receptes d'aquesta mena. Tamb# hi trobareu algun plat un xic m#s labori#s, perqu# tenir una cuina petita no ha d'estar renyit amb all# que en diem fer un "extra" de tant en tant, si el plat s'ho val i disposem de temps i ganes.
Quan no tenim massa espai, l'organitzaci# #s fonamental. Per aix# Marta Carnicero proposa un ampli apartat dedicat a recursos per assortir la cuina i us ofereix un seguit de receptes de preparacions b#siques i vers#tils, moltes de les quals es poden elaborar amb antelaci# i conservar al frigor#fic o al congelador. Algunes de les receptes que presenta estan pensades per a una persona; d'altres, per a dues, i d'altres (les m#s festives, o m#s adequades per compartir o convidar) per a quatre comensals.
Delicioses receptes per menjar b#, de manera variada
i sense complicacions.