
- Editorial:
- COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición:
- 2009
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-9791-438-3
- Páginas:
- 160
- Colección:
- EL CULLEROT
LA CUINERA CATALANA, LA
REGLES ÚTILS, FÀCILS, SEGURES I ECONÒMIQUES PER CUINAR BÉ
QUERALT CARME
"Els fascicles de La cuinera catalana van tenir un enorme èxit; tant que, des de l'edició del 1851, no han parat de reeditar-se en forma de llibre; un llibre que aplega més de cinc-centes receptes. Actualment, La cuinera catalana és un dels llibres imprescindibles si volem conèixer i, és clar, degustar allò que hom ha denominat la cuina catalana, una cuina històrica i identitària, que ha tingut una gran influència a Occident i que, encara avui, gaudeix arreu d'un gran prestigi. El llibre difon una cuina antiga, en molts aspectes encara medieval, però també moderna."