- Editorial:
- ANGLE EDITORIAL
- Año de edición:
- 2010
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-15002-34-5
- Páginas:
- 184
LA GASTRONOMIA DEL BENESTAR
CUINA DE TEMPORADA PER AL PLAER
AROLA SERGI
La cuina del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir, persones que busquen combinar la salut i el plaer. 'Hem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catalán', diu Sergi Arola, 'ens hem volgut limitar a l'estacionalitat més estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles menús de degustació, un per mes'.
A més de les receptes, il·lustrades amb fotografies de Francesc Guillamet, el llibre compta amb una presentació de Tana Collados, un text sobre la cuina als balnearis, a càrrec d'Anton M. Espadaler, i un glossari gastronòmic de Salvador Garcia- Arbós.