0
LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

LES AMANIDES DE LA MEDITERRÀNIA

THIBAUT I COMALADA, ELIANA

21,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2003
ISBN:
978-84-96035-68-3
Páginas:
464
Colección:
VARIS
21,50 €
IVA incluido
No disponible, consultenos
Añadir a favoritos

Com a entremès, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres àpats. Són una de les riqueses de l'entorn mediterrani. Gràcies als múltiples ingredients i condiments de tots aquests països, i units per l'oli d'oliva com a nexe comú, alegren les nostres taules des de sempre. Crues o cuites, fredes o tèbies, compostes de verdura o riques en carn o en peix, també tenen el seu lloc en qualsevol estació de l'any. Especialitats de casa nostra i dels nostres veïns, secrets del mític Orient i creacions inèdites, heus ací prop de 300 receptes per renovar els vostres menús, unint dietètica i plaer del paladar. D'Andalusia a Catalunya, del Llenguadoc a Provença, del Piemont a Sardenya, de Grècia al Líban i d'Egipte al Marroc, estem embarcats en un meravellós viatge per les amanides llamineres, des dels cigrons amb allioli fins a les albergínies petites amb salsa chermoula, des dels cors de carxofes amb escabetx fins als rogers amb alfàbrega, des del caviar d'albergínia fins a les tallarines de marisc, o des de les pastanagues amb comí fins al formatge de cabra amb pebrot vermell... L'autora ens ofereix, per altra banda, un repàs detallat dels ingredients utilitzats, amb la seva història i el seu valor nutritiu, un capítol sobre les salses i preparacions de base i tot un assortiment de torrades, coques i canapès per a pícnics i aperitius originals.

Artículos relacionados

  • WARREN XIII I L'ULL QUE TOT HO VEU
    WARREN XIII I L'ULL QUE TOT HO VEU
    DEL RÍO, TANÍA
    És el petit grum i darrer hereu de l'Hotel Warren, una gran mansió que ha anat a menys, plena d'enigmes i de passadissos secrets. La llegenda diu que allà s'hi amaga un tresor que és font de màgia: l'Ull que Tot ho Veu. Per trobar-lo, en Warren haurà de resoldre alguns misteris inquietants. Qui s'amaga a la sala de calderes? Què pretén la noia que es passeja com un espectre pel...
    Disponibilidad inmediata

    19,50 €

  • UNA NOIA A TÒQUIO
    UNA NOIA A TÒQUIO
    SHIMAZAKI, AKI
    Una dona jove en una cruïlla íntima i professional.Originària de la petita ciutat de Yonago, on viu la seva família, la Kyoko és una dona soltera de gran bellesa. Al contrari que la seva germana Anzu, divorciada, mare d’un nen i ceramista de renom. La Kyoko fa tretze anys que exerceix com a secretària de direcció en una empresa de cosmètics de Tòquio. I el seu èxit professional...
    Disponibilidad inmediata

    18,50 €

  • YOKO
    YOKO
    SHEFF, DAVID
    La biografía largamente esperada de una de las figuras más incomprendidas, reconocidas y estigmatizadas («la bruja que separó los Beatles») de los últimos años. Yoko Ono, con la participación directa de la protagonista. Descrita por John Lennon como la artista desconocida más famosa del mundo, «todo el mundo conoce su nombre, pero nadie sabe lo que hace», la biografía definitiv...
    Disponibilidad inmediata

    21,95 €

  • LA MUY CATASTRÓFICA VISITA AL ZOO
    LA MUY CATASTRÓFICA VISITA AL ZOO
    DICKER, JOËL
    Vuelve Joël Dicker, fenómeno global con veintidós millones de lectores, con «un libro para lectores de 7 a 120 años» para emocionarse y compartir. «Una voz napoleónica, que no escribe, boxea».El Cultural Ganador del Premio Goncourt des Lycéens, Gran Premio de Novela de la Academia Francesa, Premio Lire, Premio Qué Leer, Premio San Clemente y Premio Internacional Alicante Noir. ...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • CREMA L’APM?
    CREMA L’APM?
    Crema l’APM? és un viatge per tota la trajectòria del programa, amb aparicions dels personatges més mítics, col·laboradors de totes les èpoques i una selecció de les frases i gags que han fet esclatar de riure a tota una generació. A més, el lector es converteix en part activa de l'APM! A través de jocs, proves i reptes interactius, podràs posar a prova el teu coneixement del p...
    Disponibilidad inmediata

    18,50 €

  • COM ENGEGAR A LA MERDA DE MANERA EDUCADA
    COM ENGEGAR A LA MERDA DE MANERA EDUCADA
    CARDALDA, ALBA
    Posar límits mai no ha estat tan fàcil. Per què ens costa tant posar límits? La por de perdre la feina, la idea de l’amor romàntic o el temor de ser exclosos del nostre cercle social si diem «no» són algunes de les raons. Per això ens costa tant de fer-ho i, quan ens hi decidim, sentim culpa i fins i tot ansietat. La veritat, però, és que posar límits a les relacions és tan nec...
    Disponibilidad inmediata

    20,90 €

Otros libros del autor

  • COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    COCINA DEL FOIE GRAS, LA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no solamente se degusta encima de un canapé al principio de un banquete de fi esta. Hay mil y una maneras de cocinarlo, por sí solo o para completar otros platos. Crudo, asado, pasado por agua o pasado por la sartén, como en el caso del hojaldre Lucullus, el erizo de foie gras o el parfait al banyuls y con colmenillas..., o con una cocción más larga, como la tarrin...
    No disponible, consultenos

    15,00 €

  • LA CUINA DE LA POMA
    LA CUINA DE LA POMA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    És prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l'arbre fruiter més conreat. N'existeixen més de dues mil varietats diferents; solament a la meva regió del Montseny, els botànics n'hi tenen inventariades més de dues-centes varietats, que avui desafortunadament estan en vies de desaparició. El llibre sobre la poma que ha escrit Eliana té el mateix...
    No disponible, consultenos

    17,90 €

  • CUINA MEDIEVAL CATALANA
    CUINA MEDIEVAL CATALANA
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    «Dues coses m'apassionen des de fa uns anys» --ens diu l'autora del llibre-- «De primer, la descoberta de la cuina medieval catalana, que ha estat per a mi una gran il·lusió i una sorpresa davant la gràcia, la recerca o la senzillesa, el refinament i la finesa d'aquestes preparacions. I segon, l'ocasió, la sumptuositat, l'abundància i la riquesa d'aquesta cuina. És evident que,...
    No disponible, consultenos

    19,50 €

  • LA CUINA DEL FOIE GRAS
    LA CUINA DEL FOIE GRAS
    THIBAUT I COMALADA, ELIANA
    El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l'eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles..., o amb una cocció més llarga, amb la terrina de beca...
    No disponible, consultenos

    15,00 €