- Editorial:
- EDITORIAL BASE CATALÀ
- Año de edición:
- 2012
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-15267-49-2
- Páginas:
- 290
LES NOSTRES POSTRES
LES NOSTRES POSTRES
MIRALPEIX JUBANY, ASSUMPTA
Aquest llibre combina receptes de postres tradicionals amb altres de més agosarades. Tot seguints les indicacions de l'excel·lent professora de cuina Assumpta Miralpeix, la pastisseria feta a casa serà fàcil i divertida, i podreu elaborar les postres més típiques de casa nostra.
És una obra adequada tant per a principiants com per a experts ja que conté des de receptes d'elaboració més fàcil (però no menys gustoses) com el flam, la crema de Sant Josep, les magdalenes o la coca de llardons, fins a postres més elaborades com el tortell, els panellets o la sara, i una gran varietat de pastissos. A banda, també inclou un apartat amb el pas a pas d'aquelles receptes bàsiques que permetran fer tota mena de pastissos i dolços als que tot just s'inicien en la pastisseria.
Descobriu els secrets de la pastisseria tradicional catalana, les nostres postres, seguint els consells i recomanacions d'Assumpta Miralpeix, una gran professora de cuina.
Hi trobareu postres per a tots els gustos i moments.