- Editorial:
- SALSA BOOKS CATALA
- Año de edición:
- 2005
- Materia
- Cuina -Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-9787-110-5
- Páginas:
- 144
- Colección:
- VARIAS
ELS ENTREPANS DE MARIA SALAT
SALAT MARIA
El pa és l'element bàsic de la nostra dieta. L'entrepà és una solució ideal per menjar bé i saludable en poc temps. Els grans consumidors d'entrepans són els nens, els joves i les àmplies capes de la població urbana de vida laboral atrafegada. Hi ha un entrepà adient per a cada hora i cada ocasió. Poden ser petits o grans, freds o calents, senzills o elaborats. Només ens calen el pa (baguette, sègol, integral, rústic, etc.), el farciment (formatges, embotits, pernils, carns, vegetals, conserves, peixos salats, etc.) i l'amaniment (oli d'oliva). Aquí teniu seixanta propostes per elaborar de forma senzilla i amb uns ingredients bàsics entrepans saborosos i de qualitat en poc temps. És qüestió només, segons les circumstàncies i els gustos de cadascú, de posar-hi una mica d'imaginació...